Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2014 18:01 - Евала на Жириновски , самата истина каза!
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 1845 Коментари: 1 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Макар и известен със своята крайност (понякога), Жириновски каза една простичка истина ,която се знае от всеки един българин!А именно ,че България една поробена и колонизирана държава от сащ управлявана от продажни американски агенти и българофоби!Кое тук не им стана ясно на американофилската предателска измет ,или може би ги боли ,когато някой им каже очевидната истина!Ако Жириновски си мисли че ,това подчовеченце и агентче на цру путю плевневлиев му е неприятен явно не познава мен!Ненавиждам това предателско влечуго плявнавлиев и цялата му американска натовска кохорта!Благодарение на Русия съществуваме ,като държава и аз мога днес да се нарека българин!Русия построи съвременна България а запада я разрушава.От Русия получавахме технолигии,суровини ,оръжие и толкова много още!А от запада получаваме безвкусни курабийки ,потупвания по рамото и хлавебствия и обещания за светлото евро-атлантическо бъдеще!Колко е светло се убеждаваме вече четвърт век,само мизерия ,безработица,смърт и разруха!Не мерси! Поздравявам Жириновски за изказването му и напълно съм съгласен с него ,въпреки ,че на негово място доста по -брутално бих нахранил тази курва позоряща България и имаща се за президент!



Гласувай:
17



1. novaposoka - novaposoka - Всичко е абсолютно ...
16.10.2014 08:41
Всичко е абсолютно вярно. България се управлява от крайни русофоби. И подобни на тях прииждат в "народното" събрание. Пристигна и Патриотичният фронт. Одобрявах изявленията и стремежите на неговите представители, що се отнася до грижата им за мизерното социално положение на българските граждани, свързано с безогледното разграбване и разпродажба на собствеността им. Но какво открих при внимателното им наблюдение?
В едно предаване на "СКАТ" във връзка с евроизборите, при обсъждане на руското поведение относно Украйна, Слави Бинев обяви: "Не съм русофоб, но не мога да приема тази касапщина в Крим и отнемането на изконни територии".
Нямаше как да го попитам, да не би да да е объркал "касапщината" в Крим с ТАЗИ на Майдана.
Наскоро след поредните избори Валери Симеонов оцени проекта "Белене" като БЕЗУМЕН! Нямам нищо против. Това е лично мнение, но как може да бъде разумно обосновано? Ще запръстим ли хвърлените там около два милиарда евро, и ще започнем "на чисто", "независими" от Русия? Явно и тук прозират олигархични интереси, но тревожното е това, че отново причините за мизерното ни състояние се оправдават с "имперска" Русия.
В друго предаване, водено от Стоян Иванов, гост на предаването изрази виждането, че процесите в Украйна се подклаждат с активното участие на НАТО, командвано от САЩ. Ст. И. припомни: "Да не забравяме, че и Русия упорито следва своите имперски амбиции".
От Освобождението на България до днес, управниците никога на са се ръководили от нейния интерес. Винаги са били подлоги на една "велика сила", и винаги яростно са се обявявали против друга. Първа световна война - съюз с част от Запада против Русия; Втора световна война - съюз с фашизма и отново против СССР /Русия/. Днес почти всички партии в Събранието непрекъснато парадират привързаността си към "европейските"и "евроатлантически" ценности, но никоя партия не може да ги формулира. И отново определят основния враг на България в лицето на Русия.
Георги Крумов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 817779
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031