Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2017 19:17 - ВРЕМЕТО НЕ ЧАКА
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 2681 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 28.06.2017 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ВРЕМЕТО НЕ ЧАКА

Здравейте, скъпи наши братя и сестри!

Днешното съобщение е от особена важност, доколкото касае абсолютно всеки човек на Земята.

Ние виждаме, че с всеки изминал ден се приближава момента на вашия Преход в Пето измерение, но процесът на трансформация на вашето съзнание се извършва твърде бавно, в следствие на което, много и много хора ще бъдат принудени да напуснат физическия план на Земята. Това много пъти ви е било казвано и тази информация вече е обичайна за вас. Именно затова тя е изгубила актуалността си.

На вас ви се струва, че имате още много време пред себе си, че промените ще се случат постепенно, че Висшите сили са винаги близо до вас и ще ви помогнат да преодолеете последната бариера отделяща ви от Прехода.

Но, скъпи наши, не забравяйте това, че никой няма да свърши вместо вас вашата работа, дори и Твореца, колкото и силно да ви обича и да желае да ви помогне.

Настъпи време, когато всеки ден може да се окаже последен. Периода на подготовка за Прехода завърши.

И така, в какво трябва да се състоят вашите действия всеки ден, всеки час, всяка минута от вашия живот?

Сега всички ваши отрицателни мисли и емоции, непростени обиди, осъждане на близките, всяка ваша агресивна дума или действие ще ви връщат назад, и вие вече няма да имате време да поправите грешките си. Затова ви молим, за ваше благо и вашето спасение започнете още от днес, от тази минута, още като прочетете това послание, да живеете така, все едно вече се намирате в Пето измерение.

Разтворете със Светлината на Твореца останалата в сърцата ви „сянка” от дуалния свят. Забравете всички обиди и ги трансформирайте в Безусловна любов.

„Обикнете враговете си така, както обичате самите себе си.” — в това изражение е заложен много дълбок смисъл, който е ключът към спасението на вашата Душа и пътя за излизане на съзнанието ви на Божествено ниво.

Моля ви, следете за всяка ваша мисъл, за всяка ваша дума, за всяка ваша емоция и ако те не носят в себе си Безусловна любов им изпращайте лъч Светлина с много високи вибрации, който да я изгори, да я разтвори, без да й даде да проникне в енергийното ви пространство, а значи и в енергийното пространство на Земята.

Спасявайте душите си. Повишавайте вибрациите си до нивото на вибрациите на вашата Земя и тогава тя ще ви спаси, взимайки ви със себе си в Пето измерение!

Не забравяйте да ни призовавате – нас и другите ваши Галактически братя и сестри, всички Светли сили, всички Ангели и Архангели…

Пропускайте през себе си Божествените енергии. Правете го колкото се може по-често.

И нека да пребъде с вас нашият Творец! И да ви помагат Висшите сили!

Искрено обичащи ви и желаещи ви Добро.

Съветът на Старейшините на Сириус говори с вас от името на всички жители на нашата планета.

Приела Марта  25 юни 2017 г.

Източник: http://vozrojdeniesveta.com/vremya-ne-zhdet/



Гласувай:
1



1. batogo - !!!:)))
23.09.2017 16:38
Благодаря за това съвършено послание, изпълнено с Божията Любов! Нека то бъде благословия за всички нас, земните жители!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744699
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031