Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 11:10 - ИЗБОР НА ЦВЕТЯ ЗА НЕГО
Автор: kategarbo Категория: Хоби   
Прочетен: 5541 Коментари: 0 Гласове:
1



  

Почти всички мъже харесват цветята, но в известна степен нашето съвременно общество е свикнало с идеята, че цветя и букети се подаряват само на жени. Възприето е мъжът да подарява, а не да получава цветя. Това обаче не е правило и опитните флористи от онлайн магазин за доставка на цветя и букети Цветен Свят“ са готови да ни споделят какви цветя са подходящи за подарък на мъж.

 

Много важно е да се знае поводът за подаряване на цвете, както и колко близък ни е техният получател и каква е връзката помежду ни.

 

Луксозен букет с розови или червени рози, обсипан с брокат и аранжиран с цветни панделки не е никак добър избор. Този тип букет е подходящ за влюбена млада жена, но не и за истински мъж. Оценят се като прекалено женствени и биха могли да обидят техния получател.

 

Разберете кои са най-подходящите цветя и букети за доставка като подарък на силния пол и зарадвайте своята половинка, близък роднина или бизнес партньор.

 

За романтичен подарък  една традиционна червена роза би свършила чудесна работа. За мъжете, както и за жените тя се възприема като символ на любов, вярност и страст. Можете да подберете и по-екзотичен нюанс на цветя като бордо. Зарадвайте мъжът до вас, като му подарете момент на изненада и му покажете любовта си с доставка на цветя и с любимото вино.

 

На близки роднини, като бащи, дядовци и други – можете да подарите и букет. Изберете семпъл, но атрактивен букет за деня на бащата, рожден ден, юбилей, годишнина или друго семейно събитие. Избягвайте розовият и лилавият цвят. 

 

Опитните и креативни цветари винаги могат да добавят някой интересен акцент и да направят букета атрактивен, забележителен и дори забавен. Ако знаете кой е любимият спорт на мъжа, можете да добавите подобни аксесоари или букетът да бъде изработен от цветя с цвета на любимия им клуб.

 

Саксийните цветя и икебаната са подходящи за подарък на делови мъже - това е чудесен избор, ако сте поканени на фирмено парти или лично събитие на делови мъж.

Избирайте цветя, които са достатъчно представителни, но не желаят някакви по-специални грижи.  Вероятно те ще бъдат поставени в офис сграда или работно помещение, следователно грижите за тях трябва да са сведени до минимум.

Към поръчката за доставка на цветя и букети бихте могли да добавите писалки, луксозни комплекти за бюро, ако лицето е пушач, можете да подберете качествени пури, запалки и други принадлежности.

Тук, един отрязан цвят няма да бъде никак подходящ. Спрете избора си на среден по големина букет или подходящо аранжирано саксийно цвете.

 

В тези случаи, когато букетът ще бъде подаряван на мъж е подходяща правата форма на букета. Избягвайте да купувате кръгли или каскадни букети. Те са подходящи форми за подарък на дами и изработване на сватбени букети.

 

Ако искате да подарите на мъж, изненадваща доставка на цветя, но сте затруднени в избора, доверете се на професионалисти. Подходящи цветя и букети можете да откриете тук: http://www.cvetensviat.com/букети




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kategarbo
Категория: Хоби
Прочетен: 850856
Постинги: 155
Коментари: 94
Гласове: 298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. hobi